Even voorstellen
Mijn naam is Ingolf Kruseman. Ik heb in 1995 ASK opgericht. ASK is een interieur-architectenbureau en een ontwerpbureau voor gebouwen en woningen. Ik verzorg veel 3D-visualisatie en presentatie-opdrachten voor uiteenlopende projecten. Daarnaast maak ik animaties. Tevens bied ik 3D-ondersteuning in vastgoedprojecten, onder meer tijdens het ontwerpproces van de architect. Ik werk samen met een netwerk van betrouwbare kleine bedrijfjes, zoals webdesigners en bouwtekenbureaus en kan zo zorgen voor een totaalconcept.

Klantenwens centraal
Klanttevredenheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. Uiteraard ben ik flexibel in de vormgeving en ontwerp. Ik denk actief mee met klanten en geef deskundig advies, zodat hun droom ook echt werkelijkheid kan worden, binnen hun budget.

Duurzaam
Bij mijn ontwerpen ga ik uit van nieuwe innovaties, een gezondere samenleving en duurzaamheid. Met toepassing van zoveel mogelijk gezonde bouwmaterialen en duurzame bouwtechnieken. De essentie is dat de mens centraal staat en in goede harmonie kan leven met de natuurlijke elementen om ons heen.

Ontwerpen is mijn passie en dat gaat gepaard met mijn tweede passie: het toepassen van ecologische en duurzame principes en materialen. Dit heeft alles te maken met mijn gevoel voor gezondheid en recht doen naar de aarde. Dat doe ik al vanaf de start en ik ben blij dat energievriendelijk, gezond, ecologisch bouwen steeds meer terrein wint.

Groen bouwen
Ik heb veel ervaring in groen bouwen, zoals biobased, met strobouw of hennep. Ecomaterialen geven vaak net dat stukje dynamiek en een gevoel van welbehagen.

Oprichting EAU
Momenteel zet ik me in voor de oprichting van EAU, Eco-Logical Architects United: een coöperatie van architecten en adviseurs om te komen tot internationale projecten, vanuit een sociaal doordacht plan, zoals Smart Eco Cities. Deze projecten zijn zelfvoorzienend, in een helende omgeving voor mens, dier en plant, waar mensen op een gezonde manier kunnen leven. 

Zie hier mijn ideeën over Eco-steden of -dorpen en mijn visie bij  Green Design 

Bekijk de portfolio met de laaste werken

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze contactgegevens